ABC föräldraträffar 3-12 år vid Svingeln

  • Föräldraskap
  • Samspel
  • Förälder
  • Barn
  • Relation

Hur kan vi skapa harmoni kring matbordet? Undvika stressiga situationer och förebygga konflikter? Vill du få inspiration och stöd i ditt föräldraskap?

De här ABC (Alla Barn i Centrum) föräldraträffarna är för dig som är förälder eller annan viktig vuxen till barn i åldrarna 3-12 år. På ABC-träffarna får du möjlighet att diskutera och dela erfarenheter med andra föräldrar, ta del av vad forskningen säger om barns utveckling och få konkreta tips för att underlätta vardagen hemma.

Programmet består av fyra gruppträffar på 2,5 timme och leds av utbildade gruppledare. Träffarna handlar bland annat om hur du kan stärka ditt barns självkänsla, främja relationerna i familjen och hantera svåra situationer. Läs mer om innehållet i ABC föräldraträffar på Föräldraträffar och gruppverksamhet på Göteborgs Stads hemsida.

I en spellista på YouTube finns filmer på olika språk där föräldrar och kursledare berättar om föräldraträffarna.

Föräldraträffarna hålls i Gyllingens lokaler. Gyllingen är idéburen organisation som samverkar med Göteborgs Stad. Föräldraträffarna är öppna för alla föräldrar. Läs mer om Gyllingens övriga arbete på www.gyllenkroken.se  

Gruppledare: Renée Hagman, föräldrastödjare vid Socialförvaltningen Centrum och Vibeke Johansson från Stiftelsen Gyllingen.
Om du har frågor kontakta gruppledarna: renee.hagman@socialcentrum.goteborg.se eller vibeke.johansson@gyllenkroken.se


ABC föräldraträffar kostar inget. Vi bjuder på fika.