ABC föräldraträffar i Centrum 3-12 år på arabiska

  • Föräldraskap
  • Samspel
  • Förälder
  • Barn
  • Relation

Vill du få inspiration och stöd och utvecklas i ditt föräldraskap?

ABC står för Alla Barn i Centrum och riktar sig till dig som är förälder eller annan viktig vuxen för barn 3–12 år. 

På träffarna får du möjlighet att diskutera och dela erfarenheter med andra föräldrar, ta del av vad forskningen säger om barns utveckling och få konkreta tips för att underlätta vardagen hemma. Träffarna handlar bland annat om hur du kan stärka ditt barns självkänsla, främja relationerna i familjen och hantera svåra situationer.

Varje gruppomgång består av fyra gruppträffar med diskussioner, filmer och övningar kring föräldrarollen samt en återträff. Varje träff är på 2,5 timme och leds av utbildade gruppledare. Du behöver kunna vara med på alla fyra träffarna. 

I en spellista på YouTube finns fler filmer på olika språk där föräldrar och kursledare berättar om föräldraträffarna.

ABC föräldraträffar är gratis och vi bjuder på fika. Meddela gärna eventuella allergier vid bokning så ska vi göra vårt bästa för att tillmötesgå era behov. Du anmäler dig genom att klicka på boka och fylla i dina kontaktuppgifter. Om du önskar tolk kryssar du för det samt väljer språk i listan.

OBS! En bokningsbekräftelse skickas ut per mejl vid bokning. Kolla gärna i skräpposten om du inte har fått något mejl. Kontakta foraldratraffar@forskola.goteborg.se om du inte fått någon bekräftelse.

Gruppledare: Abir Hammoud, Bygga Broar- teamet Göteborgs Stad och Shirin Rashid, socialarbetare Familjeforum Göteborgs Stadsmission. Om du har frågor kontakta gruppledarna: shirin.rashid@stadsmissionen.org

Träffarna hålls i Göteborgs Stadsmissions lokaler på Drottninggatan 33.